En robust lösning för industriell användning?

Vi erbjuder dig en optimal kombination av datorer, tillbehör och support.

Kontakta oss.

Tel 031-706 36 40 eller på info@setek.se

TOUGHBOOK CF-31

Oavsett om du arbetar i hårt väder, fuktiga miljöer, under jord eller i trånga utrymmen som vanligtvis skulle dämpa produktiviteten garanterar CF-31 att alla som arbetar mobilt kan prestera på topp hela tiden med lång batteri drift tid, MIL-STD-810G, och IP65 klass.

Självklart Panasonic CF-31 kan levereras med en hel del tillbehör så som fordonsdocka, bords /desktop replicator, 9-cells batteri, mm.

Klicka här för TOUGHBOOK CF-31 tillbehör

Produktblad

TOUGHBOOK CF-33 TABLET

 

En 12 tums mycket slitstark surfplatta med antireflexbehandling och hög ljusstyrka (1 200 cd/m2) för full läsbarhet utomhus. Idealisk för service och underhåll för industri, myndigheter, försvar och blåljusmyndigheter. Som tillval finns dockningsstation för fordonsmontering.

 

Produktblad

TOUGHBOOK CF-33 2-IN-1 DETACHABLE

 

Toughbook CF33 isärtagbar 2-i-1 enhet, en 12 tums mycket slitstark dator med dubbla batterier som kan bytas ut under drift, löstagbart tangentbord och konfigurerbara funktioner – ger mobil datoranvändning för företag med oslagbar flexibilitet och prestanda. Flera medföljande tillbehör ökar flexibiliteten ytterligare. IP-65 klass.

 

Produktblad

TOUGHBOOK CF-20 DETACHABLE

Panasonic Toughbook CF-20 är 2 i 1. EN robust och lätt bärbar dator som enklet kan omvandlas till pekplatta genom den avtagbara skärmen.

Självklar och trots den låga vikten så finns handtaget vid behov.

Med den tagbara skärmen kan dina arbetsuppgifter hantera smidigare och enklare utan att du behöver bära en hel laptop eller en  klumpig tablett PC.

Klicka här för TOUGHBOOK CF-20 tillbehör

Produktblad

TOUGHPAD FZ-G1

10,1” robust pekskärm MIL-STD-810G med Intel  i5vPro™ processor erbjuder olika integrerade lösning så som 4G, äkta RS-232 och mycket annat. En batteri tid på över 14 timmar. Möjlighet till ett 9-cells batteri för längre drifttid. Fodordonsdocka så som bordsdocka finns som val.

Klicka här för TOUGHPAD FZ-G1 tillbehör

Produktblad

TOUGHPAD FZ-M1

Panasonic Toughpad FZ-M1 med Windows 10 Pro och 6th generation Intel® Core™ m5 vPro™ processor är ett fulländat verktyg som erbjuder prestanda, maximal flexibiltet och robusthet med MIL-STD-810G och IP65 kapslingsklass.

Klicka här för TOUGHPAD FZ-M1 tillbehör

Produktblad

TOUGHPAD FZ-F1

Toughpad FZ-F1, 4.7”  enhet med Windows 10 IoT Mobile Enterprise  och  Qualcomm®‑processor med fyra kärnor som i kombination med 2 GB RAM garanterar hög prestanda. Allt i en enda mobila enhet. Utöver streckkodläsare, Smart phone, 4G och mycket annat så är FZ-F1 extra robust enhet.

Med sin MIL-STD-810G och IP-67 klass finns inget utrymme för fel. 1.8 m fallsäkerhet och nedsäkning i vatten ned till 1 m djup i 30 minuter är enheten extra förberedd på att klara dina tuffa arbetskrav.

Klicka här för TOUGHPAD FZ-F1 tillbehör

Produktblad

TOUGHPAD FZ-N1

 

Toughpad FZ-N1 med Android™ 5.1 är en av de tunnaste och lättaste handhållna plattorna i 4,7‑tumskategorin. Enheten har många unika funktioner, däribland en vinklad bakre streckkodsläsare som skyddar användare från skador på grund av enformiga rörelser och ökar produktiviteten, samt en passiv/aktiv penna (tillval) för exakt handskrift och inläsning av underskrifter. MIL-STD 810G och IP67

Klicka här för TOUGHPAD FZ-N1 tillbehör

Produktblad

TOUGHPAD FZ-A2

Toughpad FZ-A2 med Android™ är en stryktålig platta, idealisk för mobil utomhuspersonal som arbetar i krävande miljöer.

Med dess 10.1” kapacitiva skärm för synlighet även i solljus, 10 fingrars multi IPS-pekskärm, flexibla konfigurerbara portar och företagsmoduler, kan denna Android™ 6.0 användas ute i fältet, med goda anslutningsmöjligheter för att säkerställa åtkomst till data när som helst.

Klicka här för TOUGHPAD FZ-A2 tillbehör

Produktblad

TOUGHPAD FZ-B2

 

FZ-B2 med energieffektiv och mobilitetsdesignad Intel Atom-processor är en prisvärd och flexibel mobil lösning. Med den kapacitiva multi-pekskärmen för 10 fingrar och flexibla konfigurerbara portar, kan denna Android™ 6.0 enhet användas i fältet och dra nytta av dess anslutningsmöjligheter för att säkerställa att data alltid finns tillgängligt när det behövs.

Klicka här för TOUGHPAD FZ-B2 tillbehör

Produktblad

TOUGHBOOK CF-54 HD/Full HD

Panasonic CF-54 är marknadens lättaste, tunnast och smidigaste Semi Rugged laptop med 14” skärm. Den kommer antigen i HD eller full HD. Intel® 6th gen i5 processor och många tillvals möjligheter så som GPS, 4G mobilt bredband, backup batteri och mycket mer.

Klicka här för TOUGHBOOK CF-54 HD/Full HD tillbehör

Produktblad